Jídelní lístek od 19.8. do 23.8. 2019

Pondělí:
Zelná polévka(1,3,7,9)
300g Těstoviny zapékané s uzeným masem,okurka(1,3,7)
150g Steak z krkovičky s cibulovou omáčkou,brambor(1,3,7)
300g Jahodové knedlíky se smetanou(1,3,7)

Úterý:
Krupicová s vejcem(1,3,9)
150g Moravský vrabec,zelí,knedlíky(1,3,7)
300g Rizoto z kuřecího masa,okurka(7)
150g Rybí filé zapékané s rajčaty,brambor(1,7)

Středa:
Rajská polévka(1,9)
150g Vepřový špíz,brambor(1,3,7,10)
250g Bramborák se zelím a uzeným masem(1,3,7)
150g Hovězí roláda,špenát,bramborové knedlíky(1,3)

Čtvrtek:
Hovězí s vaječnou sedlinou(3,7,9)
150g Smažený vepřový řízek,brambory(1,3,7)
300g Farmářský salát(7)
150g Uzená krkovička,křenová omáčka,knedlíky(1,3,7)

Pátek:
Frankfurtská polévka(1,3,7,9)
150g Svíčková na smetaně,knedlíky(1,3,7,9,10)
150g Čevabčiči,brambor,tatarská omáčka(1,3,7,10)
150g Kuřecí nudličky s pórkem,dušená rýže(1)