Jídelní lístek od 6.2. – do 10.2.
Pondělí:
Italská polévka (1,3,7,9)
150g Maďarský guláš, knedlíky (1,3,7)
300g Špagety s anglickou slaninou na smetaně (1,3,7)
150g Záhorácký závitek, brambory (1)
Úterý:
Zeleninová polévka (1,7,9)
150g Sekaná svíčková, knedlíky (1,3,7,9,10)
200g Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
150g Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7,9)
Středa:
Boršč (1,3,7,9)
150g Španělský ptáček z vepřového masa, rýže (1,10)
150g Kuřecí roládka s omáčkou z kremžské hořčice, brambory (1,10)
150g Uzené koleno, povidlová omáčka, bramborové knedlíky (1,3,7,8)
Čtvrtek:
Gulášová polévka (1,9)
150g Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)
300g Zadělávané kuře, knedlíky (1,3,7)
300g Těstoviny zapékané s mletým masem (1,3,7)
Pátek:
Kroupová s uzeným masem (1,9)
300g Borůvkové knedlíky se smetanou (1,3,7)
150g Kuřecí nugetky v bramboráku, zelný salát (1,3,7)
150g Frankfurtská vepřová plec, rýže (1,7)