RESTAURACE KOVÁRNA BUKVICE

Jídelní lístek od 19.2. do 23.2. 2024

Pondělí:

Italská polévka(1,7,9)

150g Uzená krkovička pečená,halušky se zelím(1,3,7)

150g Znojemská hovězí pečeně,rýže(1,7)

300g Boloňské špagety(1,3,7)

Úterý:

Boršč(1,7,9)

300g Pečené kuře na slanině,rýže(1)

200g Smažený hermelín,brambory,tatarská omáčka(1,3,7,10)

150g Segedínský guláš,houskové knedlíky(1,3,7)

Středa:

Drštková polévka(1,9)

300g Zadělávané kuře,knedlíky(1,3,7,9,10)

150g Španělský ptáček z vepřového masa,rýže(1,3,7,10)

200g Vinná klobása,bramborová kaše(1,3,7)

Čtvrtek:

Brokolicová polévka(1,7,9)

150g Smažený vepřový řízek, vařené brambory(1,3,7)

300g Těstoviny zapékané s uzeným masem,okurka(1,3,7)

300g Kuřecí prsíčko,gnocchi se sušenými rajčaty,

sypané parmazánem(1,3,7)

Pátek:

Hovězí s rýží a hráškem(9)

300g Zapečené brambory plněné kuřecím masem,

kysaná smetana(1,3,7)

150g Svíčková na smetaně,knedlíky(1,3,7,9,10)

150g Jitrnicový prejt,brambor,zelí

150,-