Jídelní lístek od 24.2. – do 28.2.

Pondělí:

Hovězí s vaječnou sedlinou (3,7,9)
150g Moravský vrabec, zelí, houskové knedlíky (1,3,7)
150g Znojemská hovězí pečeně, rýže (1,3)
300g Těstoviny zapékané s mletým masem (1,3,7)

Úterý:

Květáková polévka (1,7,9)
150g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
150g Kuřecí steak, špenátové brambory (7)
150g Kuličky z mletého masa v rajské omáčce, knedlíky (1,3,7)

Středa:

Hovězí s játrovou rýží (1,3,9)
300g Pečené koleno, křen, hořčice, chléb (1,3,10)
150g Maďarský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)
150g Jitrnicový prejt, brambor, zelí (1,3,7,10)

Čtvrtek:

Boršč (1,7,9)
150g Smažený vepřový řízek, vařené brambory (1,3,7)
300g Hovězí na víně, rýže (1)
300g Zadělávané kuře, knedlíky (1,3,7)

Pátek:

Drštková polévka (1,9)
150g Kuřecí roláda s omáčkou z kremžské hořčice, brambory (1)
150g Svíčková na smetaně, knedlíky
300g Těstoviny s restovanou zeleninou a sušenou šunkou, sypané parmazánem (1,3,7)

99 ,-