Jídelní lístek od 24.1. – do 28.1.

Pondělí:

Hovězí s nudlemi (1,3,7,9)
150g Hovězí maso vařené, koprová omáčka, knedlíky (1,3,7)
150g Španělský ptáček z vepřového masa, rýže (1,3,10)
300g Těstoviny zapékané s uzeným masem, okurka (1,3,7)

Úterý:

Krkonošské kyselo (1,3,7,9)
150g Znojemská hovězí pečeně, rýže (1)
200g Smažený květák, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
150g Frankfurtská vepřová plec, knedlíky (1,3,7)

Středa:

Hrachová polévka (1,9)
150g Vepřové nudličky na kari, rýže (1,7)
150g Kuřecí steak, šťouchané brambory se špenátem (7)
300g Bramborák se zelím, uzená krkovička (1,3,7)

Čtvrtek:

Gulášová polévka (1,9)
150g Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,10)
300g Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
300g Těstoviny s drcenými rajčaty a pečeným kuřecím masem (1,3)

Pátek:

Cibulová polévka (1,3,7,9)
150g Čevabčiči, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
150g Hovězí na česneku, bramborové špalíčky, špenát (1,3,7)
200g Zeleninové karbanátky, bramborová kaše (1,3,7)

115 ,-