Jídelní lístek od 1.6. – do 5.6.

Pondělí:

Špenátová polévka (1,3,7,9)
150g Cikánská hovězí pečeně, rýže (1)
300g Jahodové knedlíky se smetanou (1,3,7)
150g Kuřecí steak, šťouchané brambory (7)

Úterý:

Kulajda (1,7,9)
150g Španělský ptáček z vepřového masa, knedlíky (1,3,7,10)
300g Pečené koleno, křen, hořčice, chléb (1,3.7)
300g Houbové rizoto, okurka (7)

Středa:

Hovězí polévka s celestýskými nudlemi (1,3,7,9)
200g Kapustové karbanátky, brambory (1,3,7)
250g Kuře na paprice, kolínka (1,3,7)
150g Masová směs, bramborák (1,3)

Čtvrtek:

Hovězí s rýží a hráškem (9)
150g Smažený vepřový řízek vařené brambory (1,3,7)
300g Salát z listových salátů s kuřecím masem, hořčičnou zálivkou, olivami a zastřeným vajíčkem (3,10)
150g Uzené koleno, křenová omáčka, knedlíky (1,3,7)

Pátek:

Bramborová polévka (1,9)
150g Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát (1,3,7)
150g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9,10)
150g Záhorácký závitek, brambor (1)

99 ,-