RESTAURACE KOVÁRNA BUKVICE

Jídelní lístek od 22.4. do 26.4. 2024

Pondělí:

Čočková polévka(1,9)

150g Steak z krkovičky v hořčicové marinádě,brambory(7,10)

150g Hovězí pečeně na houbách,rýže(1)

300g Těstoviny zapékané s mletým masem(1,3,7)

Úterý:

Kulajda(1,3,9)

150g Vepřová plec pečená,bramborové špalíčky,špenát(1,3)

300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou(1,3,7)

200g Smažené karbanátky,brambor,tatarská omáčka(1,3,7,10)

Středa:

Hovězí polévka s nudlemi(1,3,7,9)

150g Hovězí maso vařené,rajská omáčka,kolínka(1,3,7,9)

150g Kuřecí prsíčko zapékané s broskví,brambory(1,7)

300g Špekové knedlíky,zelí(1,3,7)

Čtvrtek:

Krkonošské kyselo(1,3,7,9)

150g Smažený kuřecí řízek,bramborový salát(1,3,7,9,10)

150g Uzené koleno,povidlová omáčka,bramborové knedlíky(1,3,7,8)

150g Vepřové nudličky na čínský způsob,rýže(1,7,9)

Pátek:

Hovězí s rýží a hráškem(9)

150g Jelení svíčková na smetaně, houskové knedlíky(1,3,7,9,10)

150g Kuřecí nugetky v bramboráku,zelný salát(1,3,7)

300g Šátečky z listového těsta se švestkami a meruňkami, vanilkový krém(1,3,7)

150,-