RESTAURACE KOVÁRNA BUKVICE
Jídelní lístek od 22.4. do 26.4. 2024
Pondělí:
Čočková polévka(1,9)
150g Steak z krkovičky v hořčicové marinádě,brambory(7,10)
150g Hovězí pečeně na houbách,rýže(1)
300g Těstoviny zapékané s mletým masem(1,3,7)
Úterý:
Kulajda(1,3,9)
150g Vepřová plec pečená,bramborové špalíčky,špenát(1,3)
300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou(1,3,7)
200g Smažené karbanátky,brambor,tatarská omáčka(1,3,7,10)
Středa:
Hovězí polévka s nudlemi(1,3,7,9)
150g Hovězí maso vařené,rajská omáčka,kolínka(1,3,7,9)
150g Kuřecí prsíčko zapékané s broskví,brambory(1,7)
300g Špekové knedlíky,zelí(1,3,7)
Čtvrtek:
Krkonošské kyselo(1,3,7,9)
150g Smažený kuřecí řízek,bramborový salát(1,3,7,9,10)
150g Uzené koleno,povidlová omáčka,bramborové knedlíky(1,3,7,8)
150g Vepřové nudličky na čínský způsob,rýže(1,7,9)
Pátek:
Hovězí s rýží a hráškem(9)
150g Jelení svíčková na smetaně, houskové knedlíky(1,3,7,9,10)
150g Kuřecí nugetky v bramboráku,zelný salát(1,3,7)
300g Šátečky z listového těsta se švestkami a meruňkami, vanilkový krém(1,3,7)
150,-